Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ilvolpino

Merhaba hangi tom caxton kiti yaptınız normalde ikinci fermantasyonda eklenen şerbetçi otları öyle gözükür

ilvolpino

O zaman dediğim gibi şerbetçi otu kalıntısı ikinci ferrmantsayon ve sifonlama yaparsanız bu tür kalıntılar minimuma iner ayrıca şerbetçi otunu demlikle atarsanız da azalır direk atmışsınız sanırım. Şerbetçi otları genelde kurulum sırasında atılmaz pilsner tarzlar için ,kurulum esnasında atılan otlar birayı fazladan bulanık hale getirebilir.

sedat turlak

bence kontamine değilde önceki dolumdan kalan iyi çalkalanmamış şişedeki küf gibi duruyor yada şerbetçi otu. içilir sıkıntı yok.

error: Content is protected !!
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x